кадър bTVРедактор: Обидена съм като избирател. Суверенът, за който толкова говорят ИТН,

...
кадър bTVРедактор: Обидена съм като избирател. Суверенът, за който толкова говорят ИТН,
Коментари Харесай

Мира Радева: Обидена съм като избирател, суверенът ясно показа, че иска коалиция

кадър bTV

Редактор: 

Обидена съм като гласоподавател. Суверенът, за който толкоз приказват Има Такъв Народ, ясно съобщи, че би трябвало да ни ръководи коалиция, това съобщи в студиото на bTV социологът Мира Радева. Тя оприличи връзките сред парламентарните партии на детска градина.

„ Избрахме да ни съставляват хора, които не са дорасли “, сподели още Радева. Тя посочи, че фона на цялата обстановка, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която кардинално била много конфликтна, наподобява най-разумно.

Мира Радева разяснява също, че не е ясно какво сплотява партиите в Народното събрание, също така, че считат, че могат да ръководят по-добре от Бойко Борисов. Социоложката съобщи, че парламентарните сили са показали липса на съдружна просвета. Тя се съгласи също с мнението на Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи, че актуализация на бюджета без да е ясно кой ще го извършва, е „ сключване на празен чек “. Според Радева у нас има невиждано изтощение на институциите, в това число и на президента Румен Радев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР